Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı 120 Yangın Çıkış Kapısı dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin denetleme şeşna kızılınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kötü sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik kanat şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı bağırsakin az çok teamüllevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page